Jeofizik mühendislerinden Başkan Ataç’a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Jeofizik Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Berrin koç ile bir araya geldi.

Jeofizik mühendislerinden  Başkan Ataç’a ziyaret
02 Mart 2023 Perşembe 12:09

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile temaslarını sürdürdü.

Başkan Ataç, Jeofizik Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Berrin Koç ve yönetimini makamında ağırladı. Koç, Başkan Ataç’a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Koç, “Yaşanan depremlerden sonra Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek yapılan jeofizik çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Taleplerimizi ve belediye ile birlikte çalışma isteğimizi kendilerine ilettik. İş birliği içerisinde sağlıklı binalar yapılanması için görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç, belediye olarak iş birliğine  hazır olduklarını belirtti.  


Etiketler; #tepebaşı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.