JAPON HEYET ETOMÜZE’YE KONUK OLDU

Japonya hükümetinin koalisyon ortağı Komeito Partisi Genel Başkanı Natsuo Yamaguchi ve beraberindeki heyet ETOMÜZE’yi ziyaret etti.

JAPON HEYET ETOMÜZE’YE KONUK OLDU
25 Eylül 2019 Çarşamba 14:34

Bir dizi temas için Eskişehir’e gelen Japonya hükümetinin koalisyon ortağı Komeito Partisi Genel Başkanı Natsuo Yamaguchi, Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima ve beraberlerindeki heyet, ETOMÜZE’ye (Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi) konuk oldu. Japon heyetin müze ziyaretine Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara eşlik etti. ETOMÜZE’de yetkililer tarafından Eskişehir’in ekonomi tarihi hakkında bilgi alan Komeito Partisi Genel Başkanı Natsuo Yamaguchi, Eskişehir’in ticaret ve sanayi geçmişine tanıklık etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Yamaguchi, ETOMÜZE’nin Eskişehir ekonomisinin köklü geçmişini ve güçlü yanlarını gözler önüne serdiğini sözlerine ekledi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.