İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Kazım Kurt’u ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, şehir dışından gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Kurt, son olarak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Kazım Kurt’u ziyaret etti
30 Kasım 2019 Cumartesi 14:32

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Hürriyet’in ekibi de katıldı. Ziyaret sırasında iki mevkidaş bir süre sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu. Odunpazarı Belediyesi’nin özellikle kadınlara yönelik istihdam yaratan çalışmaları ile dikkat çektiğini belirten Hürriyet, tüm kentlerde Odunpazarı Belediyesi’nin projelerinin örnek alındığını kaydetti. Başkan Kurt’a belediye çalışmaları ile ilgili bilgi veren Hürriyet, “Odunpazarı Belediyesi’nin diğer belediyelere örnek olan başarılı projeleri var. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nı halkçı, katılımcı bir yönetim anlayışı ile yönetiyor. Özellikle kadınlara istihdam yaratan çalışmaları için kendisini tebrik ediyorum” dedi.  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kazım Kurt, Hürriyet’i Eskişehir’de görmenin kendilerine mutluluk verdiğini söyledi. Hürriyet’e ve ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kurt, “Fatma Kaplan Hürriyet kısa sürede önemli çalışmalar yaptı. Fatma Kaplan Hürriyet’in başarının artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.