İzmir Yerel Yönetimler Kurulundan Başkan Büyükerşen’e ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan İzmir Yerel Yönetimler Eğitim Kurulu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

İzmir Yerel Yönetimler Kurulundan Başkan Büyükerşen’e ziyaret
25 Eylül 2023 Pazartesi 13:59

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Eğitim Koordinasyon Ofisi’nin düzenlediği İzmir Yerel Yönetimler Kurulu’nun Eskişehir gezisi kapsamında kurul üyeleri, Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti.

Misafirlerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Büyükerşen, nazik ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Bir eğitimci olarak sizleri Eskişehir’de görmekten dolayı mutluyum. Eğitim her sorunu çözecek yegane güçtür.” dedi. Başkan Büyükerşen daha sonra Eskişehir’de her yaştan birey için sürdürdükleri eğitim faaliyetlerinden bahsetti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Koordinatörü Aytekin Sözen de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim faaliyetlerini ve hayata geçirilen şehircilik projelerini incelemek üzere Eskişehir’e geldiklerini ifade ederek nazik ev sahipliği için Büyükerşen’e teşekkür etti. Ziyaret çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.