İYİ Parti’den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ziyaret

İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Seferberliği görüşmeleri için Eskişehir’e gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem, İyi Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

İYİ Parti’den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ziyaret
15 Ekim 2021 Cuma 16:07

Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, parlamenter sistemin ülkemizin geleceği için tekrar geri getirilmesi gerektiğini belirterek, nazik ziyaretleri için İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem, İyi Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İyi Parti İl Başkanı Eren Ekmen ve il yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. İki gün boyunca Eskişehir’de İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi anlatacakları bir dizi buluşma gerçekleştireceklerini belirten Erdem, “Toplantılarımız sayesinde Eskişehir’i tekrar görme fırsatı yakaladım. Eskişehir’de olmaktan ve sizleri görmekten büyük mutluluk duydum“ dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.