İYİ Parti’den AK Partili vekile suç duyurusu

İYİ Parti İl Başkanı Eren Ekmen katıldığı televizyon programında İYİ Parti için "FETÖ’nün kurdurttuğu partidir" ifadesini kullanan AK Parti Meclis Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti’den AK Partili vekile suç duyurusu
02 Eylül 2021 Perşembe 17:33

Beyaz Tv’de İYİ Parti için "FETÖ'nün kurdurttuğu partidir" ifadesini kullanan AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Cahit Özkan’a suç duyuruları devam ediyor. İYİ Parti İl Teşkilatı adına suç duyurusunda bulunan İL Başkanı Eren Ekmen, “İYİ Parti Eskişehir Teşkilatı olarak bizi hain fetö terör örgütünün kurduğunu iddia eden yüzbinlerce vatanseveri terörist olmakla itham eden Cahit Özkan hakkında suç duyurumuzu Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına ilettik.

İYİ Parti Milletin sinesinden çıktı ve Milletin hakikatini temsil ediyor, birileri gibi onlarla var olup, onlarla yürüyüp sonra da aldandık pozları vermedi…

İYİ Parti mazlumu da suçluyu da tartacak ve herkese layığınca karşılık verecek ölçünün ve terazinin sahibidir, birileri gibi kimseye kullanımlık gözüyle bakmaz…

İYİ Parti kimseye devleti ve devletin imkânlarını peşkeş çekmez, birileri gibi geldikleri makamdan ne istediniz de vermedik diye seslenmez.

İYİ Parti sadece milletine bağlıdır ve milleti ile beraber yol yürümektedir.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.