İYİ Parti o saldırının arkasını bırakmıyor

Sivrihisar’da evinin önünde saldırıya uğrayan İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş’ı ziyaret eden İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.

İYİ Parti o saldırının arkasını bırakmıyor
26 Temmuz 2023 Çarşamba 17:46

İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş, mahalle imamı O. B tarafından darp edilmişti. Saldırı sonrasında İYİ parti Genel Başkanı Meral Akşener Toptaş’ı evinde ziyaret etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivrihisar İlçesi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Geçtiğim günlerde evinde saldırıya uğrayan İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş'ı evinde ziyaret eden Akşener geçmiş olsun dileklerini iletti. Akşener'i İl Başkanı Emine Edizgil ve Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun yanı sıra, il ve ilçe yöneticileri de karşıladı. İYİ Parti'nin kurulduğu günden bu yana çok saldırılar atlattığını hatırlatan Meral Akşener, Recep Toptaş'a evinde yapılan saldırının ne ilk ne de son olduğunu belirterek, "Bu tarz saldırılar mücadele azim ve gücümüzü daha da artırıyor" ifadelerinde bulundu. Saldırının ardından adli bir sürecin hızla başladığını da kaydeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sürecin takipçisi olacaklarını da belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.