İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan: ilkesiz ve seviyesiz transferler yapanlara Eskişehir halkı 31 Mart’ta unutamayacağı bir ders verecektir

İYİ Parti Han eski ilçe Başkanı Fevzi Akpınar’ın oğlunun işe alınması karşılığında AK Parti’ye geçtiğini savunan İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, “Siyasi mühendislik yaparak, ilkesiz ve seviyesiz transferler yaparak başarıya ulaşacağını zannedenlere Eskişehir halkı 31 Mart’ta unutamayacağı bir ders verecektir” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan: ilkesiz ve seviyesiz transferler yapanlara Eskişehir halkı 31 Mart’ta unutamayacağı bir ders verecektir
22 Ocak 2024 Pazartesi 12:17

İYİ Parti’de sular durulmuyor. Han ilçesi eski başkanı Fevzi Akpınar’ın AK Parti’ye geçmesi İYİ Parti tarafından, ilkesiz ve seviyesiz transfer olarak değerlendirildi. Akpınar’ın oğlunun işe alınması karşılığında bu transferi gerçekleştirdiğini belirten İYİ Parti İl başkanı Serdar Ulucan,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Öncelikle bir dönem Han İlçe Başkanı olan Sayın Fevzi Akpınar hakkında parti disiplinine uymamasından dolayı disiplin soruşturması açıldığının bilinmesini istiyoruz. Nitekim İYİ Parti’den ihraç istemiyle disipline sevk edilen Akpınar, daha önceden Han İlçe Belediye Başkan adayımız olmak üzere istifa etmiş, ancak parti disiplinine uymayan davranışları neticesinde bu amacına ulaşamayacağını anlayınca, bir başka partide şansını denemek istemiştir.

Cesurlar hareketi olarak yolumuza kararlılıkla devam ettiğimizin bilinmesini istiyoruz. Oğlunu işe sokmak karşılığında parti değiştirecek kadar ilkesiz kişilerin aramızda yer almayacağı açıktır. Bu kişiler gittikleri partiye hayır getirmedikleri gibi, geldikleri partiye de hayır getirmeyeceklerdir.

Şurası unutulmamalıdır ki şahsi menfaatleri için partisi ve seçmenlerini satanların, şahsi çıkarları için davasını satanlara parti rozeti takması, bizim için yok hükmündedir. Siyasi mühendislik yaparak, ilkesiz ve seviyesiz transferler yaparak başarıya ulaşacağını zannedenlere Eskişehir halkı 31 Mart’ta unutamayacağı bir ders verecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.