İYİ Parti İl Başkanı Ekmen: Kuzey ve Güney Çevre yolları için 2022 yılı yatırım programında ödeneğiniz var mı? Çevre yollarını hangi yılda bitirmeyi vaat ediyorsunuz?

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın Eskişehir’e yarın Eskişehir’e gelecek olması ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Eren Ekmen, “Sayın Binali Yıldırım’ın Eskişehir kamuoyuna yapacağı soyut, temelsiz açıklamalarla ağzımıza bir parmak bal çalıp gideceğini öngörüyoruz” dedi ve sordu: Kuzey ve Güney Çevre yolları için 2022 yılı yatırım programında ödeneğiniz var mı? Çevre yollarını hangi yılda bitirmeyi vaat ediyorsunuz?

İYİ Parti İl Başkanı Ekmen: Kuzey ve Güney Çevre yolları için 2022 yılı yatırım programında ödeneğiniz var mı? Çevre yollarını hangi yılda bitirmeyi vaat ediyorsunuz?
28 Şubat 2022 Pazartesi 14:45

Ekmen açıklamasında şu ifadelere yer verdi: AK Partinin en önemli isimlerinden, Genel Başkan Vekili Sayın Binali Yıldırım’ın yarın ilimize bir ziyaret gerçekleştireceğini basınımızda yer alan haberlerden öğrenmiş bulunuyoruz.  Bugüne kadar başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere, İlimize ziyarete gelen AK Partili Bakanlar ile AK Partinin ilimiz milletvekillerine, ilimize hizmet etmeleri için yaptığımız çağrılar ne yazık ki sonuçsuz kaldı.

Yarın İlimizde bulunacak Sayın Binali Yıldırım’ın da hem partililere hem de siz Sayın Basın Mensupları aracılığıyla Eskişehir kamuoyuna yapacağı soyut, temelsiz açıklamalarla ağzımıza bir parmak bal çalıp gideceğini öngörüyoruz.

            Türkiye için çözüm, kaynak, üretemeyen, hiçbir alanı yönetemeyen AK Parti iktidarının Eskişehir için de bir şey yapmayacağını görüyoruz ama yine Eskişehir için çağrıda bulunmaktan da geri duramıyoruz.

Sayın Binali Yıldırım;

Kuzey ve Güney Çevre yolları için 2022 yılı yatırım programında ödeneğiniz var mı? Çevre yollarını hangi yılda bitirmeyi vaat ediyorsunuz?

TÜLOMSAŞ’ın da taşınarak Organize Sanayi Bölgesinde Türkiye’nin ve Dünyanın Raylı Sistem Araçları Üretim Merkezi Olabilecek, Milli Ve Yerli Yüksek Hızlı Tren Setlerini Üretilebilecek, yan sanayii ile birlikte binlerce insana iş ve ekmek kapısı olacak tesisleri kurmayı planlıyor musunuz? Planlamanız varsa yol haritanızın kilometre taşları haklarında bilgi verir misiniz?

Eski Ulaştırma Bakanlığınız sırasında defalarca söz verip gerçekleştirmediğiniz, Eskişehir Organize Sanayiini Gemlik Limanına bağlayacak demiryolu hattı temel atma töreni için daha kaç yıl bekleyeceğiz?

Eskişehir Havalimanını, büyük kargo uçaklarının iniş ve kalkışına imkan sağlayarak bölgemizin  lojistik havalimanı haline getirecek inşaatların yapımı için ne düşünüyor sunuz?

Ölüm yolu olarak anılan Seyitgazi-Kırka-Afyon, Eskişehir-Alpu-Mihallıççık, Eskişehir-Sarıcakaya il.e yollarının yapılması için daha kaç kaza olması, kaç vatandaşımızın ölmesi, yaralanması, sakat kalması gerekiyor.

Sayın Binali Yıldırım’ın bu sorular İYİ Partinin değil 7’den 70’e erkeğinden kadınına Eskişehirlilerin sorularıdır. Eskişehirli zekidir, anlar, kendisinin hafife alınmasını sevmez, sizi affetmez. Lütfen kaçamak cevaplar vermeyin, net olarak şunu açıklayın, İstanbul Yeni Kanal İnşaatı için kaynak bulan hükümetiniz neden Eskişehir’in küçük yatırımları için kaynak yaratamaz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.