İtfaiye Teşkilatı 307 yaşında

Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli Başkan Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İtfaiye Teşkilatı 307 yaşında
30 Eylül 2021 Perşembe 14:05

Her türlü felaket ve acil durumda kendi hayatlarını hiçe sayarak büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan itfaiye teşkilatı, kuruluşunun 307. yılını kutluyor.  Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, Başkan Büyükerşen’i ziyaret eden itfaiye personeli ateşle savaşmaya devam edeceklerini ifade ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

  İtfaiye teşkilatına güveninin tam olduğunu belirten Başkan Büyükerşen ise tüm personelin İtfaiye Haftası’nı kutladı. Büyükerşen “Modern teçhizat ve donanımlı personeliyle yalnızca yangınlarda değil deprem, sel, fırtına gibi afetlerde de vatandaşlarımıza yardım elini uzatan itfaiye teşkilatımızın Yangından Korunma ve İtfaiye Haftasını kutluyorum. İtfaiyemiz başta eğitim kuruluşları olmak üzere tüm kamu ve özel kuruluşlara verdiği eğitimler ile yalnızca yangınlara müdahale etmekle kalmıyor, halkımızı yangınların önlenmesi konusunda da bilinçlendiriyor. Bu eğitimlerin en az yangınla mücadele çalışmaları kadar önemli olduğuna inanıyorum. Ayrıca son olarak, Akdeniz ve Ege bölgelerinde çıkan yangınlarla mücadelede, yaraların sarılmasında verdiğiniz destekler için sizlere teşekkür ediyorum. dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.