İsveç Büyükelçisi Herrström Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti

2020 yılı Eylül ayında İsveç Ankara Büyükelçisi olarak görev yapmaya başlayan Staffan Herrström, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e tanışma ziyaretinde bulundu.

İsveç Büyükelçisi Herrström  Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti
18 Kasım 2021 Perşembe 14:24

Ziyarete Büyükelçilik Başmüsteşarı Louise Morsing ve Siyasi Müşaviri Serkan Taş ile birlikte katılan İsveç Büyükelçisi Staffan Herrström, sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Eskişehir hakkında bilgi alarak, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmak istediğini dile getirdi. Özellikle gençler ile ilgili yeni projeler gerçekleştirmek istediklerini belirten Büyükelçi Staffan Herrström ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade eden Başkan Yılmaz Büyükerşen, “Gençlerimiz bizler için çok değerli. Gelecek nesiller için proje üretmek en önemli konulardan biri” dedi.

Başkan Büyükerşen, Staffan Herrström için “Zamanı Durduran Saat Kitabı”nı imzalayarak hediye etti. Ziyaret, Büyükelçi Staffan Herrström ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in en kısa zamanda tekrar bir araya gelme dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sonlandırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.