İSMAİL KUMRU GÜVEN TAZELEDİ

Odunpazarı Kent Konseyi'nde seçim heyecanı yaşandı.

İSMAİL KUMRU GÜVEN TAZELEDİ
01 Ekim 2019 Salı 10:16

Odunpazarı Kent Konseyi'nde seçim heyecanı yaşandı.  Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen seçimde başkanlığa yeniden İsmail Kumrun seçidi. Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Kumru, kent için önem arz eden konulara değindi.

MİLLET BAHÇESİ, HAVALİMANI, ÇEVRE YOLU VE SPOR TESİSLERİNİN EKSİKLİĞİ 

Hasan Polatkan Havalimanın kent için önemli olduğunu ancak tarifeli uçak seferlerinin yapılmaması nedeniyle prestij kaybının yaşandığını aktardı. Şehir merkezi içerisinde kalan çevre yolunun trafik yoğunluğunu kaldırmadığını aktaran Kumru, yeni bir çevre yolunun şart olduğunu belirtti. Konuşmasında şehirdeki spor  tesislerinin eksikliğine de değinen Kumru, spor kenti olan Eskişehir'de tesis eksikliğinin kısa sürede tamamlanması gerektiğini ifade etti. Eski stadyum yerine yapılan Millet Bahçesi hakkında ise Başkan Kumru, kentin paydaşlarının yetkililer tarafından bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi. 

Kumru kongre katılanlara teşekkür ederek, "Yoğun ilgi gösteren Kent Konseyi Genel kurulu üyeleri ve gönüllülerine tekrar başkanlığa laik gördüklerinden dolayı teşekkür eder severek ve inanarak yaptığım katılımcı ve gönüllülüğe dayalı yapı olan Odunpazarı Kent Konseyinde yenı seçilen yürütme Kurulu ve gönüllülerimiz ile tekrar heyecanla ve keyifle yeni projelere, faaliyetlere imza atacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.