İŞKUR İl Müdürü Yoldaş görevden alındı

Türkiye İş Kurumu Eskişehir İl Müdürü Hasan Yoldaş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden bir gün sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı tarafından görevinden alındı.

İŞKUR İl Müdürü Yoldaş görevden alındı
01 Haziran 2023 Perşembe 15:22

Görevden alınmasının bir sebebinin olmadığını ifade eden Türkiye İş Kurumu Eskişehir İl Müdürü Hasan Yoldaş, şunları kaydetti:“29 Mayıs tarihinde görevden alındım. Görevden alınmamın bir sebebi yok. Sadece istedikleri bir arkadaşı yerime atamak. Yerime atanacak kişinin de İYİ Parti kurucularından Ersönmez Yarbay'ın oğlu İş Müfettişi Cihangir Yarbay olduğunu öğrendim. İçim buruk değil, demek ki yaşanacakmış. Görevden alınmamın kesinlikle performans ile ilgili değil. Hiçbir problemimiz yoktu, Eskişehir geçen sene 2022'de Samsun'dan sonra Türkiye ikincisi oldu. Performans ve idare açısından hiçbir problem yok. Böyle aniden oldu ve kötü bir zamanda çıktı bu karar, beklemiyorduk. İdareyle, performansla alakalı bir şey kesinlikle değil. Ankara’dakilerin ve bakanımızın takdiri dendi. Çalışma Bakanlığı'ndan gelen yazı üzerine görevden alındığımı öğrendim, nedeni de belirtilmedi. Bana ayrıl dediler, ben de hemen ayrıldım. Hiç sormadım nedenini, görünen hiçbir neden yok." (Kaynak:Eskişehir Ekspres)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.