İNSANLARI ‘FETÖCÜ’ DİYE BÖYLE FİŞLİYORDU

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) araştırma görevlisi Volkan Bayar, aralarında dekan yardımcısının da bulunduğu 4 kişiyi öldürmüştü.

İNSANLARI ‘FETÖCÜ’ DİYE BÖYLE FİŞLİYORDU
06 Nisan 2018 Cuma 09:48

Eskisehirhaber26.com'dan Şahin Çanak'ın haberine göre; Volkan Bayar'ın 2016 yılında, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına yönelik başlatılan operasyonda akademik ve idari kadrodan 21 kişinin gözaltına alındığına yönelik yapılan bir haberin altına yorum yaptığı gözlerden kaçmadı.

Bayar, fakültedeki öğretim görevlilerini Fetöcü diye suçladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:  "Eğitim fakültesinde biri hariç (recep koçak) hiçbir tane fetöcüye dokunulmamış. Eski dekan mustafa baloğlu döneminde ona buna soruşturma açan bir çete vardı ve bunların ekseriyeti ülkücü diye kendilerini kamufle ediyorlardı. Öyle ki Türk eğitim sene üye toplayan takıyyeciler bile vardı içlerinde. Rektör beyden bu vatan haini, devlet içinde devlet olmuş sülükleri temizlemesini dört gözle bekliyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.