İnönü İlçesi Belediye Başkanı Kadir Bozkurt Orman Bölge Müdürü İsmail Boz’u ziyaret etti

Orman Bölge Müdürü İsmail Boz’u ziyaret eden İnönü İlçe Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 'Bal Üretim Ormanı'nın genişletilmesi talebinde bulundu

İnönü İlçesi Belediye Başkanı Kadir Bozkurt Orman Bölge Müdürü İsmail Boz’u ziyaret etti
01 Şubat 2022 Salı 16:14

Eskişehir İnönü İlçesi Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Orman Bölge Müdürü İsmail Boz’a bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, Eskişehir’in orman varlığı yüksek İlçelerinden biri olan İnönü’deki ormancılık çalışmaları görüşüldü. Yeni kurulan 'İnönü Bal Üretim Ormanı'nın ilçeye olan katkısını anlatan Başkan Bozkurt, bal ormanının genişletilmesi talebinde de bulundu.
Ziyarette, tarım ve hayvancılığın yoğun yapıldığı İnönü ilçesinin Orman mahallelerinde yaşayan vatandaşların Orköy kredi desteklerinden daha fazla yararlanmaları da gündeme geldi. Ziyaret, karşılıklı işbirliği temennileri ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.