İmamoğlu'ndan Eskişehir'e selam

Eskişehir Büyükşehir Belediye başkan Adayı Ayşe Ünlüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

İmamoğlu'ndan Eskişehir'e selam
24 Ocak 2024 Çarşamba 14:14

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte video yayınlayarak, Eskişehir’e selamlarını iletti. 

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda:"Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ayşe Ünlüce başkanımızla İstanbul’da buluştuk. Yılmaz Büyükerşen hocamızın selamlarını iletti. Seçim sonrası Eskişehir’de buluşmak için sözleştik" dedi.

YILMAZ HOCA’NIN REHBERLİĞİNE TALİBİZ 

Ünlüce ile birlikte bir video yayınlayan İmamoğlu, Eskişehir’e selamlarını ileterek, şunları söyledi: “Eskişehir’in bizde ki yeri bambaşkadır. Gıpta ile baktığım bir şehirciliğin var olduğu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en güçlü şehircilik hamlelerinden birisinin oluştuğu bir kent. Saygıdeğer büyüğümüz, hocamız ve abimiz olan Yılmaz Büyükerşen başkanımızı da saygı ve minnetle selamlıyorum. Kendisini çok seviyorum.  Kendisi elbette Ayşe başkanımızın yanında duracak. Biz de kendisini önümüzdeki dönemde İstanbul’da da yormak niyetindeyiz. Muhtemelen benim gibi başka şehirlerde Yılmaz Hoca’mızın rehberliğine talip olacak. Özel bir yolculuk içerisindeyiz. Yılmaz Hocamız ile bir arada çalışan ve deneyim kazanan Ayşe başkanımız, Eskişehir’e değer katan prensipli çalışmasını şimdi de belediye başkanı olarak Eskişehir’e sunacak.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.