İLÇELER HİZMETTEN MAHRUM BIRAKILMIŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, Alpu ve Seyitgazi Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

İLÇELER HİZMETTEN MAHRUM BIRAKILMIŞ
21 Mayıs 2019 Salı 17:05

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, Alpu ve Seyitgazi Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’yi ziyaret eden Çakırözer ve Süllü, Cumhuriyet Halk Parti’sinin kazandığı belediyelerin önceki dönemde borç batağına sürüklendiğini söyleyerek özellikle Alpu başta olmak üzere Seyitgazi’de de hizmet yerine keyfi harcamaların yapıldığını belirtti. Alpu ve Seyitgazi Belediyeleri’ni kazanan Cumhuriyet Halk Partili Başkanların önceki döneme ait borç tablolarını şeffaf bir şekilde halkla paylaştığını belirten CHP Eskişehir Milletvekilleri “49 Milyon borçla Alpu Belediyesi bugün kendi elektrik borcunu ödeyemez duruma getirilmiş. Keyfi, lüks harcamalar yapılarak hizmet bekleyen ilçelerimiz hizmetten mahrum bırakılmış. Alpu’da Gürbüz Başkan, Seyitgazi’de Uğur Başkan bu enkazı dürüst, şeffaf ve adaletli bir yönetimle aşacaklar. Cumhuriyet Halk Partisi olarak başkanlarımızın yanında olacağız. Bu ziyaretler vesilesiyle bir kez daha Başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.”dedi. 

Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe de ziyaret içinÇakırözer ve Süllü’ye teşekkür ederek “Vekillerimizle sürecin tüm ayrıntısını paylaştık. Bu sürecin aşılmasında başta Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri ile güç birliği içinde çalışarak vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti gerçekleştireceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.