İLÇEDE, ALT YAPI YAPILMADAN ÜST YAPI YAPILMIŞ

Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, İller Bankasına dava açacaklarını söyledi.

İLÇEDE, ALT YAPI YAPILMADAN ÜST YAPI YAPILMIŞ
22 Mayıs 2019 Çarşamba 12:19

Eskişehir Çevre Platformu üyeleri Alpu’ya giderek, belediye başkanı Gürbüz Güller’i ziyaret etti. Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller’den belediyenin durumu hakkında bilgi alan ESÇEP üyeleri, hayırlı oldun dileklerinde bulundu.

ESÇEP üyeleri Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller'i ziyaret etti. Belediyede devraaldıkları borçlar hakkında konuşan Güller, "Beledyenin şu anda 50 milyopn borcu var. ancak faturayı kesen geliyor. Yani eski yönetimden kalan borç gün geçtikçe artıyor. Biz bu borcu kapatmakta kararlıyız” dedi.

20 MİLYON LİRA ÇÖPE GİTTİ

İller Bankasından alınan 20 milyonluk kredi hakkında da konuşan Güller, “Seçimden önce İller Bankasından, 20 milyon lira kredi çekilmiş. Kilit taşı ve üst yapı için bu para kullanılmış. Ama ilçenin kanalizasyonu yok. Altyapı oluşmadan üst yapı oluşturulmuuş. Yani bu 20 milyon lira çöpe gitti. Biz şimdi ilçenin alt yapısını yapmak için bu kilit taşını sökmek zorundayız. Bu, bilerek yapılan eylem. İller Bankası buna çanak tuttu” diye konuştu.

İLLER BANKASINA DAVA AÇACAĞIZ

İller Bankasına dava açacaklarını da söyleyen Güller, “Belediyenin 50 milyon gibi yüklü bir miktar borcu varken, İller Bankasının 20 milyonluk krediyi vermesi de yasal değil. İller Bankasına bu konuda dava açacağım” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.