İddia: Osman Yüksel AK Parti İl Başkanlığına yürüyor

Belediye Meclis Üye Listelerinde yer almayan AK Parti kurucu il başkanı Osman Yüksel’in seçim sonrasında tekrar il başkanı olacağı iddia edildi.

İddia: Osman Yüksel AK Parti İl Başkanlığına yürüyor
22 Şubat 2024 Perşembe 10:11

İddia sahibi Sakarya Gazetesi köşe yazarı Murat Taşkın. Taşkın bugünkü köşe yazısında Osman Yüksel’in belediye meclis üye listelerinde yer alamaması ardından “seni il başkanı yapacağız” vaadi ile teskin edildiğini yazdı. AK Parti’nin kurucu il başkanlığını yapan Osman Yüksel, Gürhan Albayrak’ın il başkanı olması sonrasında AK Parti ile yeniden saha çalışmalarına başlamıştı. Yüksel’in Seçim Koordinasyon Merkezi’nin başına getirilmesi konusunda ise AK Parti Büyükşehir Belediye başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun ciddi şekilde ısrar ettiği biliniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Ali inceer - 2 ay önce
OSMAN yüksel araba değiştirir gibi hanım değiştiren biri AK PARTİ,'ye lâik değildir
Misafir Avatar
styt - 2 ay önce @Hasan Ali inceer
insanların özel hayatı ak parti ile ne alakası var hırsız değil arsız değil namussuz değil vuracak yer kalmadı özel hayatı ile eleştirin siğara içenler de ak partiye laik olabiliyomu bilelim
Avatar
Arif ergün - 2 ay önce
Ben osman beyin böyle bir yanını görmedim yorum yapan arkadaşın bir tanımak lazım bu güne kadar bu partiyi rezil eden bu yorumu yapan adama osman bey yerine olsam dava açarım arkasında hangi it sürüsü varsa çıkarırım