İDDİA: 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN İZİN GELEBİLİR

Korona virüsü nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş üstü vatandaşlara, haftasonu belirli süre sokağa çıkma izni verilebileceği belirtildi.

İDDİA: 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN İZİN GELEBİLİR
25 Nisan 2020 Cumartesi 09:58

22 Mart tarihi itibarı ile sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş üstü vatandaşlar için haftasonu belirli bir süre sokağa çıkmaz izni verileceği belirtilen Hürriyet Gazetesi’nden  Nuray Babacan’ın haberine göre AK Parti Merkez Yürütme Kurulu’nun toplantılarında, bir aydan uzun süredir evden çıkamayan yaşlıların durumu ele alındı. Toplantılarda, 65 yaş üstü kişilerin genel sokağa çıkma yasağının uygulandığı haftasonları dışarı çıkmalarına izin verilmesi konuşuldu. Buna göre, yaşlı vatandaşlara üç saatliğine, maske takılıp sosyal mesafe kuralına uyulduğu takdirde izin verilebileceği kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.