İçimdeki Renkler Resim Sergisi'ne büyük ilgi

Eskişehirli sanatçı Rahiye Oktaş Karaman’ın “İçimdeki Renkler” yağlı boya resim sergisi Büyükşehir Sanat Merkezi’nde açıldı.

İçimdeki Renkler Resim Sergisi'ne büyük ilgi
04 Kasım 2021 Perşembe 13:01

Sanatçının portre ve diğer türlerdeki yağlı boya eserlerinin Eskişehirlilerle buluştuğu sergi yoğun ilgi gördü. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in de ziyaret ederek gezdiği sergi, 14 Kasım Pazar gününe kadar sanatseverlerin beğenisine sunulmaya devam edecek. Ressam Rahiye Oktaş Karaman’a kendi portresini de çalışmalarının arasına kattığı için teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Resim sergisini ziyaret etmekten büyük memnuniyet duydum.  Oktaş ailesinin fertleri yetenekleri ve uğraşı konularındaki titizlikleri ile hep dikkatimi çekmiştir. Onların Eskişehir’in yetenekli hemşerilerimden olmasıyla daima gurur duydum” ifadelerine yer vererek serginin anıdefterini de imzaladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.