HIZ SINIRI UYGULAMASI BAŞLADI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi başkanlığında toplanan Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) Genel Kurul Toplantısı’nda alınan, Eskişehir çevre yolundaki hız sınırı değişikliği kararı 15 Mart 2018 itibari ile uygulanmaya başlandı.

HIZ SINIRI UYGULAMASI BAŞLADI
15 Mart 2018 Perşembe 13:50

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğundaki taşıma kapasitesi yüksek bölünmüş yollarda hız limitinin 82 kilometreye çıkarılması ile otomobil, minibüs, otobüs, kamyonet ve panelvan sürücüleri yüzde 10’luk opsiyonla birlikte 90 kilometre hız yapabilecekler. Araç sürücüleri 2014 yılından bu yana 70 kilometre olan hız sınırının 82 kilometreye çıkarılması kararından memnun olduklarını ifade ettiler. Yetkiler, bu hız artırımının ağır vasıta araçlarını kapsamadığını belirterek, araç sahiplerini arttırılan hız limitiyle trafik kurallarına daha da dikkat etmeleri konusunda uyardılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merih - 6 yıl önce
Limit 70 km iken kazaların önü alınamıyordu.hangi akıl bu limiti neye dayanarak. Yeni şeritmi açtınız.
Avatar
Bahattin çoban - 6 yıl önce
Eger gerçekten doğruysa güzel bir uygulama