HİSARCIKLIOĞLU'NA ÇİBÖREK

ETB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan,TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na çibörek ikram etti.

HİSARCIKLIOĞLU'NA ÇİBÖREK
02 Mayıs 2019 Perşembe 14:12

ETB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, Meclis Başkanı Hasan Öztürk, TOBB delegeleri, Meclis Üyeleri, Kadın Girişiciler ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 75. Genel Kurulu için Ankara’ya gitti.  Eskişehir Ticaret Borsası heyeti, her yıl olduğu gibi öncelikle Anıtkabir’i ziyaret ederek Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulundular. 

TOBB İkiz Kuleler bahçesinde Oda/Borsalar tarafından kurulan yöresel ürünlerin ikram edildiği stantlarda, Eskişehir Ticaret Borsası da Eskişehir’e özgü Çibörek ile stanttaki yerini alarak Çibörek ikramında bulundu. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da ziyarette bulunduğu standa ilgi büyük oldu.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.