Helikopter kazasında Albay Adalıoğlu şehit düştü

Eskişehirli Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu, şehit oldu. Şehit albayın naaşı Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Helikopter kazasında Albay Adalıoğlu şehit düştü
08 Mart 2023 Çarşamba 00:35

Eskişehir'li Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu  Kahramanmaraş Havalimanı’nda yaşadığı kaza sonucu şehit oldu. Olay ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada “Deprem bölgesinde birlikte çalıştığım mesai arkadaşım; Kahraman Jandarma Pilot Kıdemli Albayımız Oğuzhan Adalıoğlu, helikopteri kalkış için yönlendirdiği esnada pervanenin çarpması sonucu şehit düşmüştür. Ailesine, Jandarma Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Büyükerşen: Başımız sağolsun
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kahramanmaraş’ta helikopteri yönlendirirken kanat çarpması sonucu şehit olan Eskişehirli evladımız Jandarma Albay Pilot Oğuzhan Adalıoğu'na Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.