HAYVANAT BAHÇESİ MASKE VE MESAFE KURALINA UYARAK ZİYARETÇİ KABUL EDİYOR

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında 13 Mart tarihinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından ziyarete kapatılan Hayvanat Bahçesi mesafe ve maske kuralları ile ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. Kurban Bayramı’nda kapılarını ziyarete açan ve o günden beri 30 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan merkezde, vatandaşları salgından korumak için birçok tedbir hassasiyetle uygulanıyor.

HAYVANAT BAHÇESİ MASKE VE MESAFE KURALINA UYARAK ZİYARETÇİ KABUL EDİYOR
25 Ağustos 2020 Salı 14:54

Pandemi döneminde yasaklar sebebiyle kapalı olan Eskişehir Hayvanat Bahçesi normalleşme süreciyle birlikte 30 Temmuz 2020 tarihinde tekrar kapılarını açtı. Kapalı kaldığı dönemde, Hayvanat Bahçesi içinde yapılan yenileme çalışmaları ile birlikte fiziksel mesafe uyarı tabelaları, hijyen için konulan el dezenfektanları ile önlemleri arttıran Hayvanat Bahçesi, misafirler için yapılan anonslarla da pandemi sürecine dikkat çekiyor. Alınan tedbirler doğrultusunda Eskişehir Hayvanat Bahçesi içinde sadece açık alanların hizmet verdiğini, normalleşme süreci boyunca da bu şekilde devam edileceği belirten yetkililer, Sağlık Bakanlığı, Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Birliği tarafından alınan tedbirler doğrultusunda hizmet verdiklerinin altını çizdiler.

Pandemi döneminde misafirlerinden uzak kaldıklarını ancak onlardan kopmadıklarını dile getiren yetkililer, sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlar ile misafirlerle sürekli iletişim halinde olduklarını belirttiler. Yapılan canlı yayınlar sonrasında olumlu dönüşler aldıklarını ve vatandaşların ilgisinin hala devam ettiğini dile getiren yetkililer, misafirlerini çok özlediklerini ve onları yeniden ağırlamaktan çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Hayvanat Bahçesi’nin Kurban Bayramı’ndan bugüne 30 bin misafir tarafından ziyaret edildiğini belirten yetkililer, vatandaşların https://www.eskisehirhayvanatbahcesi.com/ üzerinden ziyaret kurallarına ulaşabileceklerini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.