HAYDİ ÇOCUKLAR MASAL ŞATOSU’NA

Birbirinden renkli ve öğretici atölye çalışmaları ile çocukların hafta sonlarına okul döneminde de heyecan katmayı planlayan Masal Şatosu, yaş sınırı olmayan masal anlatımları, oda müziği etkinlikleri ve atölye çalışmaları ile Ekim ayında çocukları bekliyor.

HAYDİ ÇOCUKLAR MASAL ŞATOSU’NA
28 Eylül 2018 Cuma 13:11

Ekim ayında çocuklar ve yetişkinler, Laleye Dönüşen Prens, Üç Kedi Bir Canavar, Kırmızı Elma ve Çekirge Amcanın Falcılığı masallarını Cumartesi günleri 14.30/15.00/16.30/17.00 saatlerinde Masal Şatosu’nda dinleyebilecek. Uzman masal anlatıcıları tarafından anlatılan masalları dinlemek isteyen ziyaretçiler için yaş sınırı bulunmuyor.

Büyük küçük demeden herkesin katılabildiği masal anlatımı seanslarına Ekim ayında bir yenisini daha ekleyen Masal Şatosu, okul döneminin başlaması ile birlikte çocukların hayal dünyalarını geliştirmek isteyen okullara özel masal seansları düzenleyecek. Rezervasyon yaptırılması koşuluyla gerçekleştirilecek masal seansları öğrencilerin öğrenim hayatına renk katacak. Okullara özel masal seanslarının da ücretsiz olacağını belirten Masal Şatosu yetkilileri, seanslar için mutlaka rezervasyon yapılması gerektiğini bildirdiler.

Masal Şatosu’nun Ekim ayı programında açıkladığı atölye çalışmaları ise şu şekilde; Haydi Çocuklar Uçurtmaya Atölyesi 7 Ekim Pazar günü 14.30’da, Yaratıcı Drama Atölyesi 14 Ekim Pazar günü 14.30’da, Kâğıt Karakterler Atölyesi 21 Ekim Pazar Günü 14.30’da ve Magnet Atölyesi 28 Ekim Pazar günü 14.30’da gerçekleştirilecek.

Atölye çalışmalarının ücretsiz ve kontenjanlı olduğunu hatırlatan Masal Şatosu yetkilileri, atölyelerin yaş sınırlamaları gibi konularda bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen velilerin, 0222 300 00 15-16 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşabileceklerini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.