Haydar Çorum: Herkes taşın altına elini koymalı

Mihalıççıklılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Ürgüp, Yönetim Kurulu üyeleri Ekrem Öncel, Vedat Ulubağ, Salih Güven, Hüsnü Kaptan, Hasan Hüseyin Sayar, Sadun Selçuk Yalçın,Mihalıççık Belediye Başkanlığına seçilen Haydar Çorum’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haydar Çorum: Herkes taşın altına elini koymalı
05 Mayıs 2019 Pazar 12:19

MİYAD Başkanı Cemalettin Ürgüp Mihalıççıklılar Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi vererek şöye konuştu:  Mihalıççık ilçemize faydalı ve güzel hizmetleriniz olacağına inanıyoruz. MİYAD olarak yapılacak projelerde işbirliği yapmaya hazırız.

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, MİYAD’ın kendisini ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek,  Mihalıççık ilçesinin her gün kan kaybettiğini acil olarak ilçenin gelişmesi için el birliği ile çalışılması gerektiğini belirtti. Çorum son olarak,  Mihalıççık’ın menfaatleri uğruna herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.