Haydar Çorum, DSP ile devam edecek

Mihalıççık’ın DSP’li belediye Başkanı Haydar Çorum bir kez daha DSP çatısı altında seçime girecek.

Haydar Çorum, DSP ile devam edecek
05 Aralık 2023 Salı 12:03

DSP ile yolları ayırıp ayırmayacağı merak konusu olan Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, başka partilerden teklif gelmesine rağmen yerel seçime aynı ekip ve aynı parti ile gireceğini söyledi. Çorum, aday adaylığı başvurusunu DSP’nin seçim takvimi açıklandığı zaman yapacağını belirtti.

2019’da yapılan yerel seçimlerde CHP’nin Mihalıççık Belediye Başkan Adayı olması beklenen Çorum, CHP’nin İYİ Parti ile ittifakı sonrası aday gösterilememişti. Mihalıççık’ta İYİ Parti’nin adayı Serdar Ulucan’ı destekleme kararı alan CHP, sözde ittifak adayı destek veriyor gibi görünse de uygulamada DSP’den belediye başkan adayı olan Haydar Çorum’a destek vermişti. Haydar Çorum, DSP’den girdiği seçimlerde 2.947 oy alarak belediye başkanı seçilmişti.  MHP’nin adayı Ali Yörük 2.424 oy, İYİ Parti’nin adayı Serdar Ulucan ise 740 oy almıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.