Hatipoğlu'ndan Eskişehir'de ilk açıklama: Ağır bir yükün altına girdiğimin farkındayım

İstanbul dönüşünde Eskişehir’de meşalelerle karşılanan AK Parti’nin Büyükşehir Adayı Hatipoğlu, destekçilerine seslendi: Tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağım, bu şehrin hizmetkarı olmaya talibim

Hatipoğlu'ndan Eskişehir'de ilk açıklama: Ağır bir yükün altına girdiğimin farkındayım
08 Ocak 2024 Pazartesi 17:59

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ilan edilen Nebi Hatipoğlu, trenle İstanbul’dan kentte döndü. Eskişehir Gar’ında partililer tarafından davul zurna ekibi eşliğinde karşılanan Hatipoğlu, Gar Düğün Salonu’nda partililere seslendi. Eskişehir için uzun yıllardır kurduğu hayalleri gerçekleştirmek adına büyük fırsata sahip olduğunu söyleyen Hatipoğlu, “Çok heyecanlıyım, çünkü bir an önce Eskişehir’i layık olduğu hizmetler ile tanıştırmak istiyorum. Çok gururluyum, çünkü siz dava arkadaşlarım ile bu kutlu yolculukta yanız olmadığımı görüyorum. Ağır bir yükün altına girdiğimin farkındayım. Sorumluklarımın bilincindeyim. Sizlerin de desteği ile Eskişehir’i gerçek belediyecilik faaliyetlerinin gösterildiği bir şehir haline getirmek istiyorum” dedi.

“Tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağım”

“Ben bu şehirde doğdum, bu şehirde yaşadım” diyen Hatipoğlu, şunları söyledi: “Bu şehrin her sokağını, caddesini, mahallesini, semtini biliyorum. Bu şehrin sorunlarını biliyorum. Bu şehirde yaşayan en küçüğünden en büyüğüne bütün hemşerilerimin dertleri ile dertleneceğim. Tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağım. Bunları da öyle oturduğum yerden, ofisten, makamda yapmayacağım.”

“Bu şehrin hizmetkarı olmaya talibim”

Ulaşılabilir bir başkan olacağını vurgulayan ve zamanının büyük çoğunluğunu çarşıda, pazarda ve sokakta geçireceğini belirten Hatipoğlu, “Her işi bizzat teftiş edeceğim. Ben bu şehrin hizmetkarı olmaya talibim. Kalbi Eskişehir atan herkesle birlikte hizmet etmek istiyorum. Sizden bu kutlu yürüyüşün bir parçası olmanızı rica ediyorum. Davetim açıktır. Bir kişinin bile herhangi bir sebeple bu mücadelenin uzağında kalmasını istemem. Yepyeni bir sayfa açmak, unutulmayacak bir hikaye yazmak için ev ev, sokak sokak ve cadde cadde dolaşarak davetimizi yineleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

-Öne çıkan ayrıntılar

-Hatipoğlu, Eskişehir Gar girişinde AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan tarafından çiçeklerle karşılandı.

-Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ile Eskişehirspor taraftarları tarafından meşalelerle karşılanan Hatipoğlu için “dik dur eğilme, Eskişehir seninle” ve “büyük başkan” sloganları atıldı.

-Hatipoğlu’nu karşılayan heyet içerisinde AK Parti’de geçmiş dönemde il başkanlığı yapan Murat Canözer, Salih Koca, Dündar Ünlü ve Zihni Çalışkan’da yer aldı.

-Eskişehirspor atkısı ile sahneye çıkan Hatipoğlu, salondakileri “bozkurt” ve “rabia” işareti yaparak selamladı.

-Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Semih Ünlü ve MÜSİAD Başkanı Uğur Özdemir’de Hatipoğlunu karşılayanlar arasındaydı.

-Salonda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Cumhur İttifakı ortağı, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile MHP logosunun yer aldığı filamalar da asıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.