Hatipoğlu "gazeteciler zor durumda" dedi ve ekledi: Kazanırsam basın mensuplarına bir asgari ücret vereceğim

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Büyükşehir adayı Nebi Hatipoğlu, kazanması halinde basın mensuplarına bir asgari ücret vereceğini söyledi.

Hatipoğlu "gazeteciler zor durumda" dedi ve ekledi: Kazanırsam basın mensuplarına bir asgari ücret vereceğim
09 Ocak 2024 Salı 14:34

Gazetecilerin oldukça zor şartlar altında görev yaptığını bildiğini belirten Hatipoğlu, “Eğer büyükşehir belediye başkanı olursam büyük bir destek vereceğim yerel basına. Belediyemizde oluşturduğumuz bazı komisyonlarda belediyemizin ve Eskişehir’imizin lehine yapılacak çalışmalarda basında çalışan arkadaşlarımızı da değerlendirmeyi düşünüyoruz. O dönem için asgari ücret neyse tüm basın mensuplarımıza belediye imkanlarından, belediye şirketlerinden tüm basın mensuplarımıza bir asgari ücrette belediye olarak biz vereceğiz. Ve bu konuda yerel basınımızı destekleyeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.