Hasan Polatkan havalimanı ile ilgili AK Parti'den ilk tepki

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanının yurt dışı uçuşlara da kapatılması iddiaları üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan konuyu hassasiyet ile takip ettiklerini belirterek, “Hasan Polatkan Havaalanının durumuna ilişkin Milletvekillerimiz Sn. Nabi Avcı ve Sn. Emine Nur Günay tarafından gerekli bilgilendirme ve şehrimizdeki hassasiyet bildirilmiştir" dedi.

Hasan Polatkan havalimanı ile ilgili AK Parti'den ilk tepki
23 Mart 2022 Çarşamba 10:19

Zihni Çalışkan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "1 Mart tarihinde Sanayi, Ticaret Odası Başkanları ve Üniversite Rektörlerimizin bulunduğu toplantıda Genel Başkan Vekilimiz Sn. Binali Yıldırım’a “Hasan Polatkan Havaalanının durumuna ilişkin Milletvekillerimiz Sn. Nabi Avcı ve Sn. Emine Nur Günay tarafından gerekli bilgilendirme ve şehrimizdeki hassasiyet bildirilmiştir" dedi.

Çalışkan, "16 Mart tarihinde de tekrardan gerek Sn. Binali Yıldırım’a ve Ulaştırma Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na Milletvekilimiz Sn. Nabi Avcı tarafından tekraren konu iletilmişti. Bugün de hem Milletvekilimiz Sn. Nabi Avcı hem de MKYK Üyemiz Sn. Burhan Sakallı tarafından ısrarla iletilmiştir. Konu hassasiyetle tarafımızdan takip edilmektedir…" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.