HASAN KALIN YILIN YÖNETİCİSİ SEÇİLDİ

‘Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor’ anketi kapsamında Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın yılın yerel yöneticisi seçildi.

HASAN KALIN YILIN YÖNETİCİSİ SEÇİLDİ
19 Ocak 2019 Cumartesi 11:03

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından gerçekleştirilen ‘Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor’ anketi kapsamında eğitime destek Kategorisinde "Frig Vadisi Canlanıyor Eski Köy Okulları Hayat Buluyor" Projesi  ile Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın yılın yerel yöneticisi seçildi.

Törende konuşan Başkan Kalın, “Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ile hedefimizi büyük tuttuk ve bu başarıya hep birlikte imza attık. Ankara'da gerçekleşen törende aldığımız ödül, kürek tutan ellerden, kalem tutan ellere hepimize tüm ilçemize hayırlı olsun. ‘Milletimize efendi değil, hizmetkâr olmak için’ vatandaşlarımızın da desteği ile önemli projelerimizi hayata geçirmeye İnşallah devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.