Hanlı kadınlar üretti üretici marketlerde satışa sunuluyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kadın kooperatiflerini desteklemeye devam ediyor. Üretici Marketlerde Türkiye’nin dört bir yanından 24 kooperatifin ürünlerine yer veren Büyükşehir Belediyesi, desteklediği kooperatiflere bir yenisini daha ekleyerek, Han ilçesinde kadınların ürettiği lavantalı ürünler için kurulan Han’ın Eli Kooperatifi ürünlerinin de satışını yapmaya başladı.

Hanlı kadınlar üretti üretici marketlerde satışa sunuluyor
25 Mart 2022 Cuma 14:00

Gerçekleştirdiği tarımsal destek projeleri ile üreticinin daima yanında olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yerli üretimi desteklemek için Han’lı kadınların ürettikleri el yapımı lavantalı ürünleri halkla buluşturuyor. Han’ın Eli Kadın Kooperatifi’nin üretip sattığı lavanta yağı, suyu ve sabunu, keçi sütlü sabun, ardıç yağı ve sabunu ürünleri Büyükşehir Belediyesi,  Üretici Marketlerde satışa sundu.

Han ilçesinde lavanta bahçeleri açılmasına da destek olarak vatandaşlara yeni gelir kaynağı kazandıran Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, lavantalı ürünler başta olmak üzere el emeği sabunlar ve diğer ürünleri üreten kadınları tebrik etti ve çalışmalarında başarılar dilediler. 

Han’ın eli kooperatifi üyeleri, “El emeğiyle ürettiğimiz ürünlere, üretici marketlerde yer veren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ekibine teşekkür ediyoruz. Ekonomik kalkınmamızı sağlamak amacıyla yapılan bu destek bizler için çok önemliydi. Ürünlerimizden satın alarak yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz” dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.