HAN'DA POLİS TEŞKİLATININ 174. YILI KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluşu Han'da düzenlenen törenle kutlandı

HAN'DA POLİS TEŞKİLATININ 174. YILI KUTLANDI
10 Nisan 2019 Çarşamba 11:12

Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluşu Han'da düzenlenen törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanındaki törene Han Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Daha sonra konuşan Kaymakam Kaldırım, "Polis teşkilatımız görevlerini yerine getirirken hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve demokratik toplum düzeninin gereklerini ilke edinerek vatandaşlarımızın desteğini arkasında hissetmesi en büyük gücünü oluşturmaktadır.Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polislerimizin Polis Haftasını kutluyorum" dedi. 

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ise, "Vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm emniyet mensuplarına da, Allah’tan rahmet,onların yakınlarına da,halen görev başında bulunan Polislerimize de polis haftası ve polis günü vesilesiyle;minnet ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.