Hamamyolu Projesi’ne Dubai’den ödül

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un, Eskişehir’e kazandırdığı ödüllü Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2018 Awards'ta ödüle layık görüldü. Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi, bu prestijli uluslararası yarışmadan 'Kamusal & Kültürel Proje' ödülü aldı.

Hamamyolu Projesi’ne Dubai’den ödül
03 Ekim 2018 Çarşamba 14:08

Hamamyolu Caddesi’ni Eskişehir’in yeni cazibe merkezi haline getiren Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi, ödüle doymuyor. Daha önce katıldığı yarışmalardan eli boş dönmeyen proje, bu kez de Dubai’de düzenlenen ve Dünyanın en önemli gayrimenkul ve mimarlık buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2018 yarışmasında 'Kamusal & Kültürel Proje' ödülünü kazandı.

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Cityscape Global'de fuarın en gözde projeleri yarıştı. Cityscape Global 2018 Awards'da Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi finale kaldı. Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi, bu prestijli uluslararası yarışmadan 'Kamusal & Kültürel Proje' ödülü alarak yurda döndü. 

Odunpazarı Belediyesi’nin Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi daha önce Dünya’nın en geniş kapsamlı mimari ödüllerinden birisi olan World Architecture Community Awards'ta ödül alırken, Londra’da gerçekleştirilen ve Dünya’nın en iyi mimari projelerinin

yarıştığı ‘Leaf International Awards 2017’de “Yılın Kentsel Tasarım Projesi”, Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) tarafından düzenlenen 13'üncü Kent ve Yaşam Ödülleri’nde ise “En Başarılı Tarihsel Dönüşüm” ödüllerini kazanmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.