Hamamyolu keyfi Aladdin Park ile bütünleşti

Sosyal demokrat, halkçı bir anlayışla yönetilen Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların sosyalleşmesi için Hamamyolu Caddesi’nde yer alan kafelerin ardından bir projeyi daha hayata geçirdi. Alaaddin Parkı yeniden dizayn eden Odunpazarı Belediyesi, parkı aile çay bahçesine dönüştürdü.

Hamamyolu keyfi Aladdin Park ile bütünleşti
06 Ekim 2018 Cumartesi 15:01

Odunpazarı Belediyesi tarafından Alaaddin Park içine açılan Alaaddin Park Aile Çay Bahçesi, vatandaşlara hizmet etmeye başladı. Hamamyolu Caddesi’nde olduğu gibi vatandaşlara ucuz ve kaliteli hizmet sağlayan Odunpazarı Belediyesi, 220 kişilik Alaaddin Park Aile Çay Bahçesi ile beton yapılar içinde, kent yoğunluğundan bunalan vatandaşların nefes alacağı bir ortam oluşturdu. Sıcak ve soğuk içeceklerin yer aldığı Alaaddin Park Aile Çay Bahçesi’de kahvaltı, gözleme ve tost çeşitleri de bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.