Halk pideye yoğun talep

Her Ramazanda on binlerce hanede sofraların tercihi olan Halk Pide, uygun fiyatı ve lezzeti ile bu Ramazan da vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Pide satışıyla birlikte Halk Ekmek büfelerinin önünde kuyruklar oluştu.

Halk pideye yoğun talep
03 Nisan 2022 Pazar 13:41

Artan maliyetlere rağmen vatandaşların alım gücünü dikkate alan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek, 2 lira 50 kuruşluk fiyatıyla Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesini 53 büfede Eskişehirlilere ulaştırıyor.

Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek tesislerinde, hijyenik ortamda üretilen pideler, Ramazanın ilk gününde öğle saatlerinden itibaren satışa çıkarken, büfeler önünde uzun kuyruklar oluştu.

53 büfeden Halk Pide'nin binlerce vatandaşa ulaştığını ifade eden Başkan Yılmaz Büyükerşen ise, Ramazan Ayı boyunca haftanın 6 günü sağlıklı ve lezzetli pideyi vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Büyükerşen, “Ülke olarak çok ciddi bir ekonomik krizin tam ortasındayız. Sabit ve dar gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı geçim sıkıntısını çok iyi biliyoruz, görüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm şartlarımızı zorlayarak temel besin maddemiz ekmek ve ürünlerini en uygun fiyatla sofralara ulaştırmanın gayreti içindeyiz. Mübarek Ramazan ayında Halk Pidemiz ile vatandaşımızın sofrasına bir nebze de olsa katkı sunabiliyoruz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını bir kez daha kutluyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.