Halil Ünal'ı yemeye çalıştılar!

İddiaları ortaya atan isim Şehir Gazetesi’nden Murat Keskin, Eskişehir Pancar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’unu kaleme alan Keskin, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü ile Beylik Ova Belediye Başkanı Özkan Alp’ın kooperatif yönetimini ele geçirmek için olmadık işlere imza attıklarını iddia etti. Milletvekillerinin seçime müdahalesi ve para dolu çanta ile çiftçilerden oy istenmesi de iddialara arasında yer aldı.

Halil Ünal'ı yemeye çalıştılar!
05 Temmuz 2021 Pazartesi 15:17

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Eskişehir Pancar Kooperatif seçimlerini kaleme alan Keskin, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü’nün bir sonraki dönem Odunpazarı Belediye Başkanlığı düşündüğü için kamuoyuna kendisini tanıtmak amacıyla Pancar Koop yönetimini ele geçirmek istediğini iddia etti.  Yüzügüllü’nün, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ile birlikte Pancar KOOP yönetiminde yer alan Dündar Ünlü’nün kapısını çaldıklarını belirten Keskin,  Yüzgüllü ve Alp’in Dündar Ünlü’ye AK Partili vekillerin kendilerini desteklediklerini söylediğini iddia etti. Keskin ayrıca çok ciddi bir iddia daha ortaya koydu. Hamit Yüzügüllü ve Özkan Alp’in çifçilere dağıtılmak üzere bir çanta dolusu parayı da Dündar Ünlü’nün önüne koyduklarını belirten Keskin, Ünlü’nün net bir tavır ile ikiliye olumsuz yanıt verdiğini yazdı.  

YAZININ TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.