Hafta sonu evlerdeyiz

Çok yüksek risk grubunda yer alan Eskişehir bugün saat 21.00 itibarı ile 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına girecek.

Hafta sonu evlerdeyiz
02 Nisan 2021 Cuma 16:32

Orta riskli iller arasında yer alarak 1 Mart itibarı ile hafta sonlarında sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan Eskişehir, kısa bir süre içerisinde çok yüksek riskli iller arasına girdi. Vaka sayıları günlük 25-30’lardan 500lere kadar yükseldi. Son alınan kararşar ile kırmızı grupta yer alan iller bir kez daha hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasına tabi tutuldu. Eskişehir’de bugün saat 21.00 itibarı sokağa çıkma yasağı başlayacak. Pazartesi günü saat 05.00’a kadar devam edecek.

Cumartesi ve/veya Pazar günü market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve çiçekçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Yine belirtilen süre içerisinde marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar, kuruyemişçiler ve çiçekçiler telefonla ya da online olarak aldıkları siparişleri teslim edebilecek.

Cumartesi/ Pazar günü ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacak.

Lokanta/restoran, pastane ve tatlıcı tarzı işyerleri Cumartesi ve/ veya Pazar günü 10.00-20.00 saatleri arasında paket servis faaliyetlerine devam edebilecek.

 Online sipariş firmaları da Cumartesi ve / veya Pazar günü 10.00-24.00 saatleri arasında siparişleri teslim edebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.