Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkan Gündoğan’ı ziyaret etti

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanlığı görevine seçilen Ali Ulu ve yönetim kurulu üyeleri Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ı ziyaret etti.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkan Gündoğan’ı ziyaret etti
31 Ocak 2020 Cuma 16:02

Mahmudiye Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Ulu, Mahmudiye’de görev sürecinde pek çok projenin gerçekleştiğini dile getirerek, hayata geçirdiği başarılı çalışmalar için Başkan Gündoğan’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gündoğan, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanlığına seçilen Ali Ulu ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Sivil Toplum örgütleri ile sürekli temas halinde olduklarını ve onların düşüncelerini, görüşlerine büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Gündoğan, bu katılımcı anlayışı sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret sonunda Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından Başkan Gündoğan’a Zülfikar Kılıcı hediye edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.