Gürol Yer: Kazım Kurt, yerel anlamda kendine göre bir operasyon yapıyor.

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, Odunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt’un eski İYİ partililer diye tarif ettiği grubu ağırlamasına İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol yer sert çıktı: Bu kadar yapılan organizasyonlar, otellerde, kafelerde, Odunpazarı Belediyesi’nin kaynaklarıyla mı karşılanıyor?

Gürol Yer: Kazım Kurt, yerel anlamda kendine göre bir operasyon yapıyor.
28 Aralık 2023 Perşembe 16:29

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden bir grupla görüşen ve “İYİ Partililerden tam destek” diye paylaşım yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a tepki gösterdi. Kazım Kurt’un kendilerine operasyon yapmaya çalıştığını söyleyen Yer, “Sayın Belediye Başkanımız ne hikmetse pişirip pişirip eski İYİ Partililerle ve aynı tiplerle, aynı insanlarla farklı mekanlarda toplantılar düzenliyor. Eski İYİ Partililer eski İYİ Partililer. Bitmeyen bir eski İYİ Partililer süreci yaşatılıyor” diye konuştu.

“BİTMEYEN BİR ESKİ İYİ PARTİLİLER SÜRECİ YAŞATILIYOR”

İYİ Parti’nin sahada siyaset yaptığına dikkat çeken Yer, “İYİ Parti Odunpazarı ilçe teşkilatı kuruldu. Bize görev verildiği andan itibaren saha eksenli bizim tabirimizle gerçek Eskişehir’de çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bunu dönemsel olarak sizlerle paylaşıyoruz. İlçemizde mahallerimizin gerçekten kurumlar anlamında ciddi sıkıntıları var. Hizmet alamama anlamında ciddi sıkıntıları var. Biz bunları yaparken, biz gerçek Eskişehir’de siyaset icra ederken, insanımızla hemhal olurken maalesef Eskişehir’e hizmet götürmekken birinci elden mükellef olan belediyemiz ve Sayın Belediye Başkanımız ne hikmetse pişirip pişirip eski İYİ Partililerle ve aynı tiplerle, aynı insanlarla farklı mekanlarda toplantılar düzenliyor. Eski İYİ Partililer eski İYİ Partililer. Bitmeyen bir eski İYİ Partililer süreci yaşatılıyor” dedi.

“ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NİN KAYNAKLARIYLA MI KARŞILANIYOR?”

“Organizasyonlar Odunpazarı Belediyesi’nin kaynaklarıyla mı karşılanıyor?” diye soran Yer, “Sayın Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt, kendine göre iyi bir siyasetçi olabilir. Ama buradan seslenmek istiyorum. Bu yaptıkları siyaset değil. Yerel anlamda kendine göre bir operasyon yapıyor. Biz buna itiraz ediyoruz. Şimdi siyasetin kendine göre kuralları vardır. Kendine göre yürüdüğü bir mecra vardır. Siyaseti yaparken de insanların bir sorumluluk hissetmesi gerekir. Aynı tipleri, sanki bir figüran ajansından devşirilmiş tipleri Tepebaşı’nda bir mekanda, Odunpazarı’nda bir otelde, bilmem bir kafede toplayıp kalkıp eski İYİ Partililerden tam destek. Yani desteklesinler herkes demokraside hürdür. Buna itirazımız yok. Ama konuyu bu şekilde getirip de bir doyum noktasını geçtikten sonra da ısrar etmenin anlamı yok. İstediğini götürsün, istediğine görev versin. Biz ona itiraz etmiyoruz. Geldiğimiz noktada onların yaptığı siyaset oysa ben de şöyle bir soru sormak istiyorum: Bu kadar yapılan organizasyonlar, otellerde, kafelerde, Odunpazarı Belediyesi’nin kaynaklarıyla mı karşılanıyor? Sayın Kazım Kurt bunları cebinden karşılıyorsa hiç lafım yok. Bir inşaat şirketi o toplantıları yapıp da sizi oraya davet ediyorsa bunun karşılığı nedir? Bize bunların cevabını versinler” diye konuştu.

“O SİYASİ HESAPLI İNSANLARA DİKKAT ETSİN”

Yer konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Seyitgazi’de bir İYİ Partiliye rozet takılacak. Kazım Kurt buradan koşup Seyitgazi’ye gidiyor. Bu işin cılkını çıkardılar. Ben kendilerini gerçek Eskişehir’e, gerçek siyasete davet ediyorum. İyi Parti’ye bu kadar operasyon meraklısı olmasınlar. Artı dost tavsiyesinde bulunmak istiyorum. Fotoğraf verdiği, oturduğu kalktığı o siyasi hesaplı insanlara dikkat etsin. Yarın bir gün Eskişehir’de Kazım Kurt ile bu adamların bu fotoğrafı hesap sorarlarsa da bizden uyarması. Oturup kalktıkları insanları sosyal medyaya yazsınlar kimdir görebilirler. Bazı tipleri diyorum

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.