GÜRLEYİK ŞELALESİ’Nİ FOTOĞRAFLADILAR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin düzenlediği Gürleyik Şelalesi Fotoğraf Gezisine katılan kursiyerler, suyun akışını uzun ve çok hızlı pozlama teknikleri ile kadrajlarına sığdırırken, güzel ve keyifli bir günün sonunda Türk Bayrağıyla birlikte poz verdiler. 

GÜRLEYİK ŞELALESİ’Nİ FOTOĞRAFLADILAR
02 Temmuz 2019 Salı 16:37

Gençleri çeşitli etkinlikler ile bir araya getiren ve hem sosyalleşmelerini hem de ilgi alanlarına göre birçok farklı etkinlik düzenleyen Gençlik Merkezi, fotoğraf tutkunları için Gürleyik Şelalesi Fotoğraf Gezisi düzenledi. Gerçekleştirilen fotoğraf gezisine katılan öğrenciler almış oldukları bilgilerle, fotoğraf çekim tekniklerini başarı ile uyguladılar.
Fotoğraf teknikleri konusunda uygulamalı eğitim alan kursiyerler, fotoğrafçılığın güzel bir tutku olduğunu söyleyerek kendilerine bu imkânları sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.