Gündoğan’dan veda mesajı: Üniversiteme hizmet etmeye devam edeceğim

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, görev süresinin sonunda bir veda mesajı yayımladı.

Gündoğan’dan veda mesajı: Üniversiteme hizmet etmeye devam edeceğim
06 Eylül 2018 Perşembe 16:29

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 üniversiteye yaptığı rektör atamalarına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne Şafak Ertan Çomaklı atandı. Mevcut Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan görev süresinin son ermesinin ardından yayımladığı mesajda, "Anadolu Üniversitesi ailesinin değerli mensupları, 2010 yılından beri 4 yıl süreyle rektör yardımcısı ve ardından yaklaşık 4.5 yıl da rektör olarak gururla görev yaptığım üniversiteme bundan sonra da öğretim üyesi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Yönetici olarak görev yaptığım süre içerisinde her zaman desteklerini gördüğüm bütün çalışma arkadaşlarıma, mensubu olmakla iftihar ettiğim, her yönden daha iyi bir noktaya taşımak için çalıştığım Anadolu Üniversitesi ailesine ve bütün Eskişehirli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, görevi devralan rektör hocamıza da başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eskişehir - 6 yıl önce
Sakın kaçma.
Avatar
Hasan - 6 yıl önce
Koskoca Anadolu üniversitesinde adam mı yoktu da dışarıdan adam atandı..bu akp yi eskişehir halki en kısa seçimde cezalandırmali