Gündoğan, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Mahmudiye ilçesi mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Muhtarlar ile yapılan toplantıya Başkan Gündoğan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı.

Gündoğan, mahalle muhtarları ile bir araya geldi
05 Ağustos 2019 Pazartesi 14:37

Başkan Gündoğan yaptığı konuşmasında, ilçe sınırları içerisinde 19 mahalle bulunduğunu ve her mahalle muhtarı ile her zaman iç içe ve birlikte fikir alışverişi yaptıklarını belirtti.

Mahalle muhtarlarına büyük önem ve değer verdiklerini, yerel alanda eksikliklerin ve taleplerin neler olduğunu en iyi bilen kişilerin muhtarlar olduğunu ifade eden Başkan Gündoğan, belediye ile muhtarların işbirliği ve dayanışma içinde çalışmanın mahalleye hizmet ve yatırım olarak yansıdığını ifade ederek “Muhtarlarımız belediyeler ile mahalleler arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.

Başkan Gündoğan, “Her ne kadar Büyükşehir yasası ile muhtarların ellerinden yetkiler alınsa bile bizler her zaman onların yanındayız. Muhtarların talep ve isteklerinin giderilmesi belediyenin asli görevidir” dedi. Gündoğan, toplantıda mahalle muhtarlarının sorunlarını tek tek dinleyerek not aldıklarını ve çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.