GÜNDEME DAMGA VURDULAR! ESKİŞEHİR'DEN DE DESTEK YAĞDI

Bugün yayımlanan iki rap şarkısı gündeme damgasını vurdu. Ezhel’in ‘Olay’ isimli şarkısı ve Şanışer’in 17 müzisyenle beraber yaptığı ‘Susamam’ şarkısı kısa bir süre içerisinde yüz binlerce kez dinlendi.

06 Eylül 2019 Cuma 11:35

Başarılı rap müzisyeni Şanışer, 17 dostuyla beraber ‘Susamam’ isimli şarkıya imza attı. Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel ve Kamufle’nin yer aldığı şarkıda farklı konu başlıklarıyla Türkiye gündemindeki meseleler; ‘adalet’, ‘özgürlük’, ‘eğitim’, ‘kadına yönelik şiddet’, ‘hayvana yönelik şiddet’, ‘kentleşme’ gibi konular işleniyor.

Deniz Tekin’in kısmında Emine Bulut’un öldürülmeden önceki sesleri de yer alıyor. Şarkı için tasarlanan tişört ise köy okulları için harcanacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, şarkıyı sosyal medya hesaplarından paylaştı. 


Etiketler; #EZHEL #SUSAMAM
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.