GÜNAY, DİNÇ’İ ZİYARET ETTİ

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç’i ziyaret etti.

GÜNAY,  DİNÇ’İ ZİYARET ETTİ
10 Ağustos 2020 Pazartesi 15:39

Prof. Dr. Günay ziyaret ile ilgili, ‘’Eskişehir Emniyet Müdürü Sn. Engin Dinç’i ziyaret ettim. Eskişehir Emniyet Müdürlüğümüz güçleri ve personelinin Covid19 Pandemi dönemindeki fedakâr çalışmaları ve bayramı güvenli geçirmemizdeki emekleri için teşekkür ederim.Müdürümüz ile ilimizdeki huzur ve güvenlik çalışmalarını değerlendirdik.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

EN GÜVENLİ ŞEHİR OLMAMIZIN ARKASINDA EMEK VAR

Eskişehir’in dünyanın en güvenli şehirleri arasında yer almasının ardında önemli bir emek olduğuna dikkat çeken Günay, ‘’Eskişehirimiz bugün dünyanın en güvenli şehirleri arasında yer alıyor. Bu araştırmalarda çıkan sonuçlar bizleri gururlandırıyor. Şüphesiz burada en büyük emek güvenlik güçlerimizin. Kendilerini bu anlamda da kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.