GÜNAY BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Görüşmede birçok konu gündeme alınırken, Günay bazı haberleri kamuoyu ile paylaştı. Görüşme sonrası yaptığı açıklamada Prof. Dr. Günay, ‘’Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ile şehrimize ilişkin konuları değerlendirdik. Kendisini şehrimizin ve ilçelerimiz ihtiyaçları konusunda bazı bilgiler aktardım. Eskişehir’deki yatırımları değerlendirdik. Bakanımız Soylu’ya ilgisi ve destekleri için tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

GÜNAY BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ
08 Aralık 2020 Salı 14:59

ESKİŞEHİR AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI KONUSUNDA TALİMAT

Prof. Dr. Günay, Bakan Soylu ile ayrıca Eskişehirde yapımı planlanan Eskişehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Binası ile ilgili de görüştüğünü iletirken, ‘’Şehrimiz için önemli bir yatırım olarak gördüğümüz Eskişehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Binası’nın yapımı konusunda da Sayın Bakanımız ile görüştük. İşlemlerin hızlandırılması konusunda hemen talimat verdi. Herhangi bir afet sırasında ilgili kurumlar arasında koordinasyon çok önemli. Valimiz Sn. Erol Ayyıldız ile yaptığımız istişareler sonucu bu altyapının hızlanması kararını verdik. Afetin ne zaman nerede gerçekleşeceğini bilemeyiz ancak hazır olmak bizim elimizde ve bu yatırımla şehrimizin bu açıdan önemli bir gelişme kaydedeceğini düşünüyorum.’’ Şeklinde konuştu.

KADINA KARŞI ŞİDDET ÖNLEMLERİ RAPORU

Prof. Dr. Günay Bakan Soylu ile görüşmesinde ayıca kadına şiddet konusuna da değindi. Günay, “Kadına karşı şiddeti, insanlığa, canlıya karşı şiddet olarak görüyoruz. İlgili bakanlıklarımız tüm gerekli çalışmaları yapıyorlar. Bu konuda önleyici ve kontrol edici mercilerden biri İçişleri Bakanlığımız. Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak konuyu yakından takip ediyoruz, sahadan gelen talepleri ve ihtiyaçları değerlendiriyoruz. Bana iletilen saha uygulamalarının etkinliğini artıracak önlemleri Sayın Bakanımıza ilettim. Bazı konularda zaten çalışmaların yapıldığı bilgisini aldım. 2021 yılında hayata geçecek tedbirler olacak. Ancak ne kadar önlem alırsak alalım, bu konunun çözümü zihniyet değişiminden geçiyor, yani eğitimden geçiyor.” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.