Günay: AK Parti bugünlere kadınlar sayesinde geldi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir Kadın Kolları yönetimleriyle bir araya geldi.

Günay: AK Parti bugünlere kadınlar sayesinde geldi
03 Eylül 2021 Cuma 14:30

TBMMdeki ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisindeki son çalışmalar hakkında bilgi veren Prof. Dr. Günay, Eskişehirde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında da bilgi aldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır da katıldı.

AK Parti bugünlere kadinlar sayesinde geldi

Prof. Dr. Günay, kadınların ve gençlerin kendisi için ayrı bir önem arz ettiğini dile getirerek, “AK Parti kadınların sayesinde bugünlere geldi. Cumhurbaşkanımız kadınlara büyük bir değer veriyor ve siyasetin öznesi olarak görüyor. Kadınların ve gençlerin benim için de her zaman yerleri farklı. Şehrimiz için, bölgemiz için, ülkemiz için çok önemli projelere hep birlikte imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Kadınlarımızın emeklerinin değerini bulması, gelir elde etmelerinin sağlanması  için projeler yapmak ve sürdürülebilir iş modelleri geliştirmek en büyük hedefimiz. Bu toplantımızda da bu projelerin ön değerlendirmesini birlikte yaptık, yol haritamızı belirledik. Bizler büyük bir aileyiz ve birbirimize destek vererek sinerji üreteceğiz. 14 ilçenizin de ayrı dinamikleri, ayrı potansiyelleri var. Bunları kadınlar olarak ortaya çıkaracağız ve ‘Kadın Gücü’nü göstereceğiz. Bu nedenle bu buluşmamız benim için çok önemli ve değerli oldu. Katılım gösteren İl, Odunpazarı ve Tepebaşı Yürütme Kurulu üyelerimize ve il başkanımıza teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.