Güler’e ilk tebrik ziyareti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ETO Başkanı Metin Güler’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Güler’e ilk tebrik ziyareti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan
04 Ekim 2022 Salı 11:38

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretine TOBB ETÜ Hastanesi Sorumlusu ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Şadan Eren, Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen de eşlik etti. Ziyarette konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen seçimlerde tüm meslek gruplarında ipi göğüsleyen ETO Başkanı Metin Güler’i ve çalışma arkadaşlarını tebrik etti.

Seçimlerini tamamlayan odalar arasında ilk ziyaret ETO’ya

Seçimlerini tamamlayan odalar arasındaki ilk tebrik ziyaretini ETO’ya gerçekleştirdiğini belirten Hisarcıklıoğlu, ETO Başkanı Metin Güler’e ve organ üyelerine yeni dönemde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, odanın yeni meclis yapısı hakkında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na bilgi verdi. ETO meclisinin %55 oranında değiştiğini ve gençleştiğini belirten Güler, önümüzdeki dönemde de Eskişehir ekonomisine ve üyelere güç katmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.