GÜLER, “HARUN KARACAN” İDDİALARINA YANIT VERDİ

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ES TV’de gazeteciler Murat Taşkın ve Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtladı.

GÜLER, “HARUN KARACAN” İDDİALARINA YANIT VERDİ
09 Ocak 2018 Salı 22:23

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile aranızda bir sorun var mı sorusuna , “ Benim Meclis Başkanlığım döneminde yönetim kurulu başkanlığı yaptı. Aynı kurumda uyumla çalıştık kendisiyle. Bazen fikir ayrılıkları oluşuyor. Bazen yol ayrılıkları oluşuyor. Şuanda bulunduğum konum itibariyle biz  her kurum ve kuruluşla, seçilmişler ve atanmışlar olmak kaydıyla uyum içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Ben Eskişehir’in menfaatleri doğrultusunda her zaman, herkesle bir araya gelirim. Benim kimseyle bir sorunum yok. Onu net söyleyeyim. Kişisel bir takım sorunları da…  Böyle gündem gelmekte açıkçası ne benim tarzıma, ne benim şeklime uyuyor" diye yanıt verdi.  

Güler, “Şuan da görüşüyor musunuz” sorusuna; “Görüşmüyoruz. Ama biz bireysel eski dostluğumuzu sürdürüyoruz sadece. Gerektiği zaman temas kuruyoruz” ifadelerini kullandı.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.